Træbeskyttelse både heldækkende og halvdækkende

Leder du efter heldækkende eller halvdækkende træbeskyttelse? Hos Randers FarvecenterMessingvej har vi kunder fra blandt andet Randers, Aarhus, Hobro og mange andre steder.

​Vi har et bredt sortiment af heldækkende og halvdækkende træbeskyttelse i høj kvalitet.

Gori Træbeskyttelse er tilpasset det danske klima

Når det er tid til at træbeskytte dit træværk, og når en masse byggeaktiviteter står på spring, står Randers Farvecenter og Gori Træbeskyttelse klar. Vi sikrer dig, at dit træværk står stærkt og smukt mange år frem i tiden. Gori er særligt tilpasset det danske klima.

Udvendigt træværk bliver påvirket af vind og vejr. Derfor er det meget vigtigt at vælge den rette træbeskyttelse til din maleropgave.

 Gori beskytter altid dit træværk mod solens stråler samt fugt, råd og svamp. Det betyder, at din væg og andet træværk holder farven i lang tid.

Du er velkommen i vores store butik på 425 m², hvor vi har et omfattende udvalg af produkter. Her kan du også få professionel rådgivning om beskyttelse af træværk.​

Kom gerne forbi for at få finde en god løsning

Ønsker du at høre mere om Gori Træbeskyttelse? Du kan kontakte os i forretningen, eller du kan komme forbi for at lave dit køb. Her kan du finde en god og billig løsning. Du kan også bestille i vores webshop.

Du kan ringe på telefon 86 44 85 33, hvis du ønsker at høre mere om priser, eller du kan skrive på e-mail: info@randersfarvecenter.dk. Vi giver gerne et tilbud.​

Få et gratis uforpligtende tilbud

Udfyld felterne herunder og vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 72 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Randers Farvecenter ApS​

Messingvej 20 C, 8940 Randers SV

Man - Tor​:

07.00 - 17.00​

Fredag:

07.00 - 16.00​

Lørdag:

10.00 - 13.00​

CVR: ​21169994